najbolje frizure
Lepota

3 NAJBOLJE FRIZURE ZA SVE PRILIKE

Saznajte koje su to najbolje frizure koje savršeno odgovaraju svakodnevnim ili svečanijim prilikama.

Negovana i lepa kosa oduvek je bila simbol ženske lepote, a upravo zato je važno da znamo koje su najbolje frizure koje je mogu učiniti još atraktivnijom. Kosa je pravi pokazatelj naših najdubljih osećanja i raspoloženja koje manifestujemo svojoj okolini. Bilo da ste kratko ošišani ili ste više za ženstvenu dugu kosu, oblikovanje frizure je nešto čemu se svaka žena raduje. Poseta frizeru predstavlja neku vrstu ženske psiho-terapije sa koje će izaći srećna i nasmejana. Dobra frizura nešto je što nas čini samouverenijim, senzualnijim i zavodljivijim. Žena sa dobrom frizurom oseća se toliko moćno da može osvojiti svet.

Aktuelne frizure često su se menjale kroz istoriju i svaki period ostao je obeležen posebnom vrstom izgleda kose. Međutim, neki stilovi zadržali su se duže nego što smo mogli da očekujemo. Danas su pred vama tri najbolje frizure, koje su bezvremene i dan danas popularne među ženama. Ako ste se već odlučili kuda večeras, ili se pitate koje su najbolje frizure za proslave, samo trebate da odabere jednu od njih koja najviše odgovara vašoj ličnosti i temperamentu.

 

Punđa

Sve od 60-ih godina kada su bile na vrhuncu svoje popularnosti, pa sve do danas, punđe nikako ne izlaze iz mode. Modni dizajneri ih prosto obožavaju, a sve svetske glumice biraju punđe za svečane događaje na kojima moraju da zablistaju. Danas su toliko popularne da ih čak i muškarci nose. Fino zaglađene i uredne punđe i dalje su sinonim za eleganciju, dok su razbarušene punđe postale prvi izbor za opuštene dnevne varijante. Ovakve neuredne punđe su najbolje frizure koje je lako napraviti, a izgledaju interesantno, pa ih obožavaju mnoge poznate ličnosti, čak i vojvotkinja Meghan Markle. Postoji bezbroj varijacija ovog tipa frizure, a verovatno najlepša od njih je visoko podignuta i pomalo raščupana punđa, sa ravno feniranim šiškama. Ona može biti ukrašena i sitnim pletenicama, i kao takva biti odličan izbor za večernje izlaske, doček Nove godine ili proslavu maturske večeri.

 

 Lokne

Još jedna frizura koja je sasvim zaslužno omiljeni izbor na crvenom tepihu, za svadbu, ali i u neobaveznoj šetnji plažom. Lokne se kreću se od raskošnih, bogatih uvojaka do izlomljenih talasa, a one spadaju u najbolje frizure za gotovo svaku vrstu aktivnosti. Lokne se oblikuju viklerima, presom ili figarom, ali i mnogim pomagalima koji prave talase bez upotrebe toplote. Pravu romantičnu frizuru možete napraviti tako što ćete na krupnije kovrdže dodati elegantnu ukosnicu kao ukras. Nova godina, proslava rođendana ili odlazak na svadbu: svaka vrsta proslave prikladna je prilika za frizuru sa loknama.

 

 Konjski rep

Kosa vezana u konjski rep zasigurno spada u najbolje frizure koje žene širom sveta praktikuju u opuštenoj varijanti ili kao frizure za proslave. Bez obzira da li ga nosite nisko ili visoko, sa loknama ili ravnom kosom, konjski rep uvek izgleda odlično. U prilog ovoj frizuri ide i činjenica da kosa ne mora biti sveže oprana i savršeno čista. Takođe, žene je vole i zbog toga što im za nju nije potrebna pomoć frizerke, već je mogu same napraviti u kućnim uslovima. Razbarušen i neobavezno vezan konjski rep možete nositi na opuštenoj kafi sa drugaricama. Za malo formalnije prilike tu je zalizani konjski rep sa pramenom koji je pažljivo obmotan oko gumice za kosu. Još jedna varijacija je frizura gde je konjski rep sa loknama i blago natapiranom kosom na temenu. Ovaj stil oblikovanja kose može izgledati veoma glamurozno ako se napravi sa širokim uvojcima, ali i ekscentrično ako mu se dodaju sitne pletenice. Jedno je sigurno, odlično će pristajati uz svaki tip garderobe, a frizuru će dodatno upotpuniti i odvažniji par minđuša. Konjski rep ovako stilizovan pravi je izbor za proslavu punoletstva, devojačke večeri ili doček Nove godine u restoranu.

 

Објава коју дели TeksturaWarsaw (@teksturawarsaw) дана

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar