Atika anticelulit ulje Rule With Grace
Lepota

Atika anticelulit ulje Rule With Grace - Recenzija

Izrađeno od najfinijih biljnih sirovina, anticelulit ulje Rule with grace pomaže vam da postignete savršeni izgled kože.
Ako ste pratili blog u prethodnom periodu, imali ste prilike da čitate o jedinstvenom Atika programu koji sam počela da koristim. Ukoliko ste preskočili ovu zanimljivu priču, ukratko ću objasniti da je reč o online platformi koja ima za cilj dostizanje željene težine i zatezanje tela. U suštini, Atika program razlikuje se od svih drugih kura za mršavljenje po tome što svakog dana imate pomoć niza stručnjaka, koji vas pravilno usmeravaju i prate vaše postignute rezultate.
 
U okviru Atika programa, naravno, tu je i kozmetika, čija je funkcija da vam pomogne na vašem putu ka savršenom telu. Prateći sve smernice programa, vremenom se vaše telo transformiše, gubi masnoće i jača mišiće, pa je sasvim logično da ćete poželeti da nestane i taj uporni celulit. Tu nastupa Atika anticelulit ulje "Rule with grace", koje sadrži pažljivo odabrane sirovine poznate po svom delovanju protiv "narandžine kore".
 
Pre svega, važno je napomenuti da je anticelulit ulje Rule with grace potpuno prirodan preparat i da ne sadrži veštačke konzervanse, boje ili mirise. Dakle, sasvim je bezbedno za upotrebu kod osoba koje insistiraju na kvalitetnim sastojcima ili čija koža reaguje na sintetičke sirovine.
 
 
Osim toga, ono što je mani još važnije, u proizvodu se ne nalazi ni parafinsko uje. Iako je čest sastojak kozmetike, parafinsko ulje je poznato po tome što na površini kože stvara kontinuirani film i ne obezbeđuje joj hranljive materije, kao što to čine biljna ulja. U principu, neće vam naneti mnogo štete, ali neće ni preterane koristi. Lično ga ne volim, jer preparat koji sadrži parafinsko ulje ima određenu težinu na koži i zaista mi smeta.
 
Sa druge strane, anticelulit ulje Rule with grace kao osnovu sadrži ulje suncokreta, koje je zapravo baza za sva važna esencijalna ulja koja ispoljavanju anticelulit efekat. Prvo, tu je esencijalno ulje limuna, poznato po tome što iz organizma uklanja toksine i stimuliše limfnu drenažu, što je jako važno pri tretiranju ovog problema. Nakon njega, tu je i esencijalno ulje geranijuma, koje je diuretik, te uklanja višak vode koja pogoršava sam izgled celulita. Esencijalno ulje čempresa dodato je zbog svoje sposobnosti da ubrzava mikrocirkulaciju, što je verovatno najvažnije za kožu zahvaćenu celulitom. I na kraju, tu su esencijalna ulja kleke i ruzmarina, koja baš poseduju aktivne principe za koje je dokazano da smanjuju nagomilavanje masti.
 
U suštini, anticelulit ulje Rule with grace je bogato, ali na koži veoma lagano. Kao i sva druga ulja, nanosim ga na vlažnu kožu, što poboljšava njegovo upijanje i prodiranje u dublje slojeve kože. Vrlo brzo se upija i na površini kože ne ostavlja mastan film, već kožu čini baršunastom i mekom.
 
 
Koristila sam ga svako veče, jer je to doba kada najviše imam vremena za sebe. Retko se dešavalo da preskočim aplikaciju, jer je za nju potrebno bukvalno par minuta umerene masaže. Pre prve aplikacije uradila sam malo jači piling kože, da bi aktivni principi mogli dublje da prodru u nju.
 
Naravno, nakon porođaja pojavilo mi se značajno više celulita na butinama, pa čak i na stomaku. Iako se trudim da ovim nepravilnostima na mojoj koži ne pridajem previše značaja i da ih sa ponosom nosim, ponekad me fotografije sa plaže izuzetno razočaraju. Anticelulit ulje Rule with grace pomoglo mi je tako što je kožu na butinama i stomaku učinilo gipkijom, čvršćom i elastičnijom, što je značajno poboljšalo vizuelni momenat. Takođe, posle nekog vremena, udruženim delovanjem programa i ulja, primetila sam da je onaj višak vode nestao, te je površina kože postala zaglađenija i ravnija. Naravno, jasno je da ne postoji magični štapić koji će učiniti da celulit potpuno nestane (kod nas koji ga imamo previše), ali ovo je zaista dobar pomak.
 
Samo anticelulit ulje Rule with grace dolazi u plastičnoj bočici bele boje sa srebrnim grlom, koja je namenjena za mesec dana tretmana. Dozira uz pomoć pumpice koja se aktivira pritiskom, a postoji i zaštitni poklopac koji sprečava neženjeno prosipanje. Ulje je upakovano u veoma luksuzno i prefinjeno dizajniranu kutiju, simpatično dekorisanu elegantnim trakicama koje se vezuju u mašnu.
 
 
I da, jako je važno da pomenem da anticelulit ulje miriše fenomenalno. Miris jasno govori da se radi o potpuno prirodnom preparatu, jer su njegove note sveže, biljne i lagane.
 
Atika anticelulit ulje dostupno je od nedavno i u Srbiji, a možete ga poručiti sa njihovog zvaničnog sajta. Po meni najbolja opcija jeste Extreme paket, koji podrazumeva bočicu ulja i vaučer koji vam obezbeđuje mesec dana korišćenja Atika platforme.
 
Jesen nam je stigla, a sa sobom će doneti i sve one fantastične manifestacije na kojima će biti ogrooomne količine hrane i pića. Dakle, sad je baš pravo vreme da uzmeš stvar u svoje ruke! Ne odlaži za "sledeći ponedeljak". Danas je baš pravi dan!
 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar