aura hajlajteri
Lepota

AURA GLORIOUS CHEEKS HIGHLIGHTER: Nude Shimmer & Golden Spice

Aura hajlajteri, kao komadi dekorative koje najčešće koristim, zasluženo su dobili i svoju samostalnu recenziju.

Hajlajteri brenda Aura sasvim sigurno su komadi dekorativne kozmetike koje najčešće kupujem i čiji kvalitet može da parira mnogim svetski poznatim brendovima. Sasvim slučajno sam nedavno primetila da, iako sam opsednuta ovim proizvodima, nikada im nisam posvetila recenziju na blogu. Velika nepravda.

Sa Aura hajlajterima neminovno ste se već susreli: vire sa polica drogerija, blogeri su im posvećivali recenzije, a i postoji velika šansa da ste ih već probale i da ih obožavate. S obzirom da su već dobro poznati i dugo dostupni, nadam se da će moja recenzija pronaći pravu adresu i bar nekoj od vas značiti prilikom naredne kupovine i potrage za savršenim hajlajterom.

Aura hajlajteri bili su dostupni u ambalaži sa crnim dnom i providnim poklopcem, poput ovih sa fotografije. Sudeći po Aurinom sajtu, sada je tu nova, elegantna ambalaža od potpuno crne plastike, sa belim slovima kojima su ispisani podaci o proizvodu.

 

 

Svako pakovanje sadrži 5gr proizvoda čiji je rok trajanja dve godine od otvaranja. Cena Aura hajlajtera u drogerijama iznosi oko 450 dinara, dok je njihova cena u Aura web shopu nešto povoljnija. Poručivanjem iz šopa kanditujete se za besplatnu poštarinu ukoliko ukupna vrednost vašeg račina prelazi 1000 dinara.

Dok se na tržištu nije pojavila nijansa 220 Moonlight, hajlajter je postojao u dve varijante: 219 Golden Spice i 218 Nude Shimmer. Danas vam prenosim utiske o starim nijansama, s obzirom da su moja „prva ljubav“, dok Moonlight ostavljam za neki drugi post.

Zajedničko za obe nijanse je to da poseduju savršenu tvrdoću – niti su previše kompaktni, a nisu ni premekani i minimalno se rasipaju prilikom korišćenja. Ono što oduševljava je da se sasvim lepo nanose i odlično blendaju sa ostatkom mejkapa. U zavisnosti kakav look želite da postignete i za koju priliku se spremate, možete ih nadograđivati od finog sjaja do prave disko kraljice. Dakle, veoma dobro su pigmentovani i sasvim mala količina proizvoda je dovoljna za svež i blistavi izgled delova lica koje želite da istaknete. Zbog njihove fine teksture i dobre pigmentacije primetila sam da se lagano nanose sa bilo kojom četkicom za čvrsti hajlajter. Jednostavno, efekat je gotovo uvek podjednako dobar, bez obzira da li sam za aplikovanje koristila RT Setting Brush, EcoTools Fan Brush ili standardnu lepezastu četkicu za hajlajter.

 

 

Oba Aurina hajlajtera u sebi sadrže krupnije svetlucave čestice, ali bez vidljivog glitera. Naneti na kožu i lepo izblendani ostavljaju za sobom satenski sjaj, a ne stvaraju „brašnast“ izgled kože. Trajnost im je takođe jača strana, odnosno ostaće na svom mestu tokom celog dana. Lepo izgledaju na svim delovima lica koje želim da istaknem, te ih podjednako koristim na vrhovima jagodica, iznad gornje usne, ispod luka obrve ili čak na centralnom delu usana kada želim da ih vizuelno učinim punijim. 

 

 

Nijansa označena kao 219 Golden Spice je moj favorit i priznajem da joj dosta češće dajem prednost. Veoma je specifična, jer se radi o hajlajteru bakarnog tona sa finim srebrnim odsjajem. Ova kombinacija je dosta retka, ali savršeno uklopljena da odgovara različitim tonovima i podtonovima kože. Primetila sam i da se moje prijateljice češće odlučuju baš za ovu nijansu i da su njom podjednako oduševljene. Inače, ovo je proizvod koji se UVEK nalazi u mom neseseru sa dekorativom.

 

 

Nijansa broj 218 Nude Shimmer pigmentovana je tako da u njoj dominira boja breskve. Upravo zbog toga češće ovaj proizvod koristim u kombinaciji sa mat rumenilom slične boje da bih obrazima dala dozu svežine. Verujem da ovu nijansu vole devojke svetlog tena, koje žele da postignu zdrav, odmoran izgled.

 

Ukoliko do sada niste probale ove fantastične Aurine hajlajtere, moja topla preporuka je da im date šansu. Za izdvojen novac dobijate proizvod izvrsnog kvaliteta i besprekornog učinka. Ako, ipak, morate da se odlučite za jedan proizvod, onda moj glas i mrva ljubavi više idu nijansi Golden Spice.

 

 

Da i ste već probale Aura hajlajtere?

Koji je vaš favorit?

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar