avon kozmetika
Lepota

AVON NOVITETI: Mat Paleta Senki, Mark Baza za Senku, True Colour Mat Ruž za Usne

Avon proizvodi: prvi utisci

Kada je Avon kozmetika u pitanju, za nju me vežu uspomene iz najranije mladosti, kada sam tek počinjala da istražujem svet kozmetike. Kao klinka, sa veoma ograničenim budžetom, najčešće sam kupovala proizvode ove kompanije jer je kvalitet bio zagarantovan. I danas, mnogo godina kasnije, i dalje obožavam pojedine komade njihove dekorative. Ovog puta odlučila sam se da probam nekoliko proizvoda i nijansi koje do sad nisam i danas vam prenosim prve utiske o njima. Uskoro će na blogu biti i njihove detaljnije recenzije sa swatchevima, pa danas uživajte u njihovim osnovnim opisima.

 

MARK SHADOW ATTRACT EYESHADOW PRIMER – MARK BAZA ZA SENKU:

Na našem tržištu u poslednje vreme u ponudi je sve više proizvoda čija je uloga da ujednače boju kapka pre nanošenja senke, a senke učine vibrantnijim i dugotrajnim. Ipak, malo njih se izdvojilo svojim kvalitetom, a jedan od njih je upravo Avon prajmer. Koliko sam primetila, taj prajmer nije više u standardnoj ponudi, već ga je zamenio sličan, u okviru nove Mark kolekcije. Ova baza za senku veoma je lagana, a poseduje specifičnu meku kremastu teksturu. Nanosim je na kapke uz pomoć pljosnate četkice, a u kontaktu sa kožom brzo se setuje i ima suvu mat završnicu. Što se nijanse tiče, dominantan je rozikasti ton. Senke koje nanosim preko ovog prajmera definitivno su bolje istaknutije, a posebno mi je drag jer ostaju na svom mestu tokom celog dana.

Cena: 479 dinara sa popustom

 

 

AVON TRUE COLOUR PERFECTLY MATTE LIPSTICK – MAT RUŽ ZA USNE:

Ovaj Avon karmin u boji Red Supreme već je imao svoju recenziju na blogu, a sada sam se odlučila za drugu nijansu označenu imenom Perfectly Nude. Reč je o ružu savršeno kremaste i satenske formulacije, koja ima mat završnicu. Oblik karmina sa zašiljenim vrhom obezbeđuje odličnu kontrolu proizvoda prilikom aplikacije. Miris mu je neodoljiv, onako letnji i osvežavajući. Iako se devojke radije odlučuju za druge nijanse iz ove kolekcije ruževa, po meni upravo ova definiše pojam nude. Na usnama izgleda prilično svetlo, pa je neophodno oivičiti ih adekvatnom olovkom za usne, te je odličan izbor i za popularno konturisanje usana.

Cena: 299 dinara sa popustom

 

AVON TRUE COLOUR MATTE EYESHADOW QUAD – ČETVOROBOJNA SENKA ZA OČI:

Ova kolekcija Avon paleta senki nudi veliki izbor kombinacija boja, ali priznajem, ova najjednostavnija učinila mi se najpraktičnijom. Reč je o četiri senke, nazvane Au Naturale, od kojih je jedna potpuno svetla sa diskretnim rozikastim podtonom, dok su ostale tri u različitim nijansama smeđe boje. Senke su po brojevima poređane od najsvetlije ka najtamnijoj, a dvojka se izdvaja kao najtoplija u paleti. Sve senke imaju potpuno mat završnicu (jeeej!), u kontaktu sa četkicom se blago rasipaju, ali prilikom nanošenja na kapak ipak neće završiti svugde po vašem licu.

Cena: 699 dinara sa popustom

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar