Burra krema za vrat, dekolte i grudi
Lepota

BURRA KREM ZA VRAT, DEKOLTE I GRUDI

Dermalift Volume Up krema iz Burra kolekcije kao moje najveće iznenađenje ove godine.

Pre svega želim da pomenem da je ovo recenzija koja je najduže čekala na svoj red. Nakon oduševljenja efektom koji je Burra krema za vrat, dekolte i grudi imala nakon svega nekoliko dana korišćenja, očajno sam želela da vam u potpunosti prenesem moje utiske. Ideja je bila da recenzija ovog proizvoda ne bude samo njen opis, već i pravi dnevnik koji pokazuje progres na koži u slikama “pre i posle”.

Nažalost, kako su moderni aparati postali krhkiji nego pahulje snega, fotografije nastale u ovom procesu ostale su zauvek zarobljene u njemu nakon manjeg kvara. Kako sam mesecima živela u nadi da ovaj kvar može biti otklonjen, odlagala sam i recenziju, jer, eto, baš baš sam želela da vam prenesem njen efekat na koži – crno na belo. Iako sam nedavno rešila problematiku kvara, na fotografijama u dnu teksta je prikazan samo progres tokom prve nedelje korišćenja, dok je moja ideja bila da ispratim ceo proces – do potpunog pražnjenja tube.

 

 

Pomenuću i moj prvi susret sa ovom Burra kremom. Moram priznati da sam prilično skeptična na bombastična obećanja koja nude kozmetičke kuće, jer kao kozmetičar prilično sam dobro upućena u to šta se može, a šta ne može očekivati od kozmetičkog proizvoda. Lažne tvrdnje poput “topi masne naslage”, “pegla bore” ili “uklanja ožiljke” su samo dobri mamci za žene (i muškarce!) koji očajno žele da u toj maloj tubici kreme pronađu rešenje za svoj problem. Uglavnom se ta igranka završi sa hrpom potrošenog novca, bez ikakvog ili sa vrlo malo efekta.

E, pa, kao pravi skeptik dočekala sam i Burra kremu za koju proizvođač kaže da vidno ublažava bore, poboljšava tonus kože i povećava volumen grudi. Pomislila sam: opet pusta obećanja, opet lažna nada u tubi.

Ali....

 

 

Prvo veče nanosim kremu. Primećujem da je baš fine, lagane teksture, da se lepo razmazuje i brzo upija u kožu. Za sobom je ostavila fini, lagani nemasni film, koji ne stvara osećaj težine. Nakon nekog vremena primećujem i da je koža vrata i dekoltea povratila svoju vlažnost i da nije onoliko suva i gruba kao malopre.

Dakle...

 Hidratacija

 

Sutradan, nakon buđenja, pogledam u ogledalo i konstatujem da su bore na vratu malo pliće, a koža fina, mekana i gipka. Okej, kažem, verovatno umišljam, ali ispratiću. Te večeri sam kremu lepo i bogato nanela i duže je masirala kružnim pokretima dok se nije pojačala i prokrvljenost vrata i dekoltea. Sledeće jutro, bez greške, zaključujem da su bore vidno pliće i da je tonus kože dosta bolji nego prethodnih dana. Znači..

 Ublažene bore

 Poboljšan tonus (čvrstina)

 Gipkija (elastičnija) koža

 

 

Iz dana u dan regija vrata i dekoltea izgledala je sve bolje. Do kraja meseca duboke bore, izazvane neadekvatnom negom kože u mladosti, nisu u potpunosti nestale, ali su postale zanemarljive. Sama tekstura kože znatno se popravila i postala manje gruba i hrapava.

Ipak, kako nisam imala nikakvih problema sa kožom na grudima, kremu nisam ni aplikovala na ovu regiju. Ali sada, nakon porođaja i dojenja, koža grudi postala je dosta opuštenija i mlitavija. Zbog prethodnog pozitivnog iskustva sa Burra kremom, počela sam da je koristim i za negu grudi, te se nadam da ću u narednom periodu upotpuniti ovaj post sa novim informacijama o njenom delovanju i na ovaj deo tela.

 

 

Kao glavna delujuća supstanca u samoj kremi izdvaja se biljka Runolist, snažan antioksidans koji štiti kožu od štetnih slobodnih radikala iz spoljašnje sredine. Ona osim što usporava proces starenja, deluje i na obnavljanje ćelija i sintezu kolagenih i elastičnih vlakana u koži. Burra krema za vrat, dekolte i grudi prodaje se u plastičnoj tubi od 100 ml. Kremu možete kupiti na zvaničnim prodajnim mestima Burra kozmetike, a njihov kompletan spisak ostavljam vam na linku OVDE.

 

 

Da li ste već probale ovu fantastičnu kremu?

Kakvi su vaši utisci?

 

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar