Sun Glow Matt Bronzing Powder medium skin
Lepota

Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder medium skin

Recenzija Catrice Sun Glow Mat bronzera. Kutijica puna sunčevih zraka...

Nemačka kompanija Cosnova Beauty bavi se proizvodnjom dva brenda: Essence i Catrice. Essence je na teritoriji Srbije dostupan godinama i mislim da ne postoji žena koja nije zaljubljena barem u jedan njihov proizvod. S druge strane niko se nije potrudio da brend Catrice uveze u Srbiju. Sa veselim i zanimljivim dizajnom, dobrim kvalitetom, velikim izborom proizvoda i cenom koja je svima pristupačna mislim da bi postali potpuni favoriti u izboru kozmetike. Meni je Catrice oduvek bio “ tiha patnja ” obzirom da moj spisak proizvoda koje želim uvek spremno čeka prvu posetu nekoj od zemalja u regionu.

 

 

Proizvodjač ga opisuje kao svilenkasti mat puder koji obezbedjuje prirodni preplanuli izgled tokom cele godine. Takođe, pohvalili su se i time da sadrži vitamine A i E, kao i da je dermatološki ispitan.

Pakovanje je od čvrste plastike, zatvara se klikom i nema šanse da se otvori prilikom nošenja u tašni. Sa slovima zlatne boje i svojim Sun Glow nazivom asocira na leto, more i preplanuli ten. Ipak, slova su ispisana bojom koja se vremanom skida, pa posle nekog vremena dobija onaj neuredni izgled.

 

 

Na hrvatskom sajtu navedeno je da su dostupne dve boje: 020 deep bronze i 030 medium bronze. Potpuno je mat , odnosno ne sadrži ni trunku shimera. S obzirom na moju svetlu put i plavu kosu odlučila sam se za medium varijantu.

Rok trajanja mu je 24 meseca od otvaranja, što ne znam da li će biti dovoljno jer mi se čini kao jedan od onih proizvoda koje je nemoguće potrošiti. Sadrži 9.5 gr proizvoda. Miris mu je potpuno neutralan i mislim da su mogli malo da se “poigraju” sa tim, kao kod Essence bronzera koji mirišu na kokos.

 

 

Sam bronzer je kompaktan i prilikom korišćenja se troši minimalna količina, jer se ni malo ne rasipa. Ovo mi je posebno bilo zanimljivo, jer prilikom aplikacije Essence bronzera završim sa gomilom praha rasutim po celom stolu. Jako je prijatan i svlenkast i ne stvara osećaj težine na licu.

Pigmentacija mu je dobra i obično mi je jedno nanošenje rastresitom četkom sasvim dovoljno. Veoma je postojan i ostaje na licu tokom celog radnog dana. Lako se nadograđuje i dobro se blenda, pa nema bojazni da ćete završiti sa mrljama na licu.

 

 

Kako sam proizvod birala na osnovu slika sa sajta, boja 020 deep bronze učinila mi se adekvatnom za moj svetao ten. Nisam pogrešila i verujem da bi tamnija nijansa bila previše intenzivna. Sadrži veoma malo narandzastog pigmenta koji na licu ne izgleda upadljivo, već se dobija samo lepi, preplanuli izgled obraza.

 

 

Cena mu je , ako se dobro sećam, oko 500 dinara. Mislim da je ovo super ponuda za ovu vrstu bronzera koji se jako sporo troši i koji se ne rasipa.

 

 

 

Da li ste probali ovaj bronzer i kakvi su vaši utisci? Da li ga je neko probao u drugoj boji?

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar