Atika
Lepota

Dostizanje željene težine na samo nekoliko klikova od vas - Budućnost je stigla i zove se Atika

Atika nije još jedna dosadna dijeta. To je potpuno novi način života u koji će vas uvesti ceo tim profesionalaca.

Pre nekoliko meseci prvi put sam čula za Atiku i, iskreno, nisam razumela o čemu je zaista reč. Zamislila sam to kao još jedan nutricionistički plan, po nekom od već poznatih sistema, koji je adekvatno “upakovan” i plasiran potrošačima. Ipak, ispostavilo se da Atika tim radi nešto potpuno drugačije! Vremenom sam imala priliku da se bolje upoznam sa njihovim radom i sa tim šta tačno ovaj program nudi, te sam želela da sa vama podelim i svoje impresije. I sama sam započela korišćenje Atika platforme, tako da imam sve informacije koje mogu biti potrebne za detaljno predstavljanje ovog programa. Pa, da počnemo...

Šta je zapravo Atika?

Atika je jedinstvena platforma na našim prostorima koja je specijalno kreirana za potpuni fizički, estetski i psihički preobražaj. U kompaniji Atika okupio se tim vrsnih stručnjaka, sa zajedničkim ciljem da, kroz niz zadataka i izazova, svoje klijente dovedu do onakvog izgleda koji su oni zamislili i kakav zaista zaslužuju. Dakle, na jednom mestu nalaze se nutricionisti, fitnes treneri, psiholozi i lični asistenti , koji međusobno komuniciraju i zajedničkim snagama osmišljavaju personalizovan program skrojen po meri pojedinca, u skladu sa njegovim navikama, ali i očekivanjima.

I što je najbolje - svi oni "žive" na internetu, na samo par klikova od vas. Atika platformi možete pristupiti preko bilo kog uređaja (smarftona, tableta, računara), a sve što vam je potrebno je samo internet konekcija.

Originalnost Atika programa

Za Atika program kažem da je jedinstven, jer na našim prostorima još nisam videla niti čula za bilo šta slično. Da, bila sam u prilici da mi drugarice prepričavaju kako imaju odličnog personalnog trenera ili su išle kod proslavljenog nutricioniste, ali retko kad sam se susretala sa kompletnim programima koji su usmereni na sve aspekte puta do vitkije linije. A čak i kad jesam, uglavnom su to bili čitavi kampovi, smešteni daleko od mesta stanovanja, koji vrlo agresivno sprovode redukcijske režime i (malo je reći) papreno naplaćuju.

Program brenda Atika razlikuje se od svega toga. Ovde je uključen ceo tim koji vas pažljivo prati kroz ceo program i koji je u svakom trenutku tu za vas. Oni se osvrću na vašu pravilnu ishranu, fizičku aktivnost, ali i psihu - jer u svakom trenutku prate i potpomažu vašu motivaciju, kao i eventualne psihičke padove ili padanje u iskušenje. Program koji osmisle dizajniran je samo za vas i vaš stil i organizaciju života, obaveze, zdravstvena oboljenja, dostupnost namirnica i sve ostalo što na to može da utiče. Takođe, tokom trajanja programa ne držite se samo jednog plana, već se on menja i dodatno prilagođava u zavisnosti od faze i stepena napretka.

Kako izgleda Atika program?

A sad da pređemo na konkretne stvari - kako to sve zapravo izgleda? Pa, osnovnih Atika programa ima nekoliko i uglavnom se razlikuju po dužini trajanja.

Prvi program, New Beginning, traje samo jedan mesec i namenjen je onima koji nemaju prevelikih problema sa viškom kilograma, ali bi voleli da svoju figuru dovedu do savršenstva. Usmeren je na manje promene i gubitak kilograma, a baziran je na individualnom pristupu i prilagođavanju jelovnika svakom zahtevu.

Drugi program pod nazivom Change & Evolve traje tri meseca i namenjen je onima koji žele da izgube veći broj kilograma, ali i da zategnu svoje mišiće. Ovim programom se oblikuje i učvršćuje telo, gubi višak kilograma, a organizam čisti od toksina. Usmeren je na jačanje mišića, a naročito na onim regijama koje su vam kritične, poput stomaka recimo. Smernice dobijene u programu poštuju se i nakon njegovog završetka, da bi se sprečilo stvaranje čuvenog jo-jo efekta.

I na kraju, treći program pod nazivom Balance Achived kreiran je u želji da pomogne onima koji žele drastičnu transformaciju. Ovim programom, koji traje 6 meseci, postiže se veliki gubitak kilograma, učvršćuje se telo i izgrađuje mišićna masa. Fokusiran je eliminaciju kritičnih zona, ali na poboljšanje zdravlja celokupnog organizma.

Cena Atika programa takođe zavisi od njihovog trajanja, te je za prvi potrebno izdvojiti 2.400 dinara*, za tromesečni 6.600 dinara*, dok je treći i najduži dostupan po ceni od 12.000 dinara*. Dakle, za sumu novca koju biste mesečno izdvojili na novi par cipela dobijate potpunu promenu života.

*Na Atika sajtu možete pronaći i cenovnike u drugim valutama, jer je program dostupan u svim zemljama iz regiona.

I to nije sve. Pored programa koji se odnosi na gubitak kilograma i postizanje željene forme, Atika nudi i kozmetičke preparate koji te programe i prate. Ovi proizvodi formulisani su tako da ublažavaju neželjeni celulit i uporne strije, a izrađeni su isključivo od potpuno prirodnih sastojaka. O njima ne bih mnogo pričala, jer vas očekuje uskoro na blogu i njihova detaljna recenzija.

 

Kako započeti Atika program?

Prvi korak do vašeg cilja obavlja se tako što se direktnom porukom javljate na zvaničnu Atika Instagram stranicu . Tu ćete dobiti sve važne informacije vezane za pristup platformi, rešavaju se formalnosti oko plaćanja i veoma brzo bićete u prilici da pristupite svom profilu.

Ono što mi je zapalo za oko, a znam da će i vas zanimati, jeste pitanje garancije usluge s obzirom na avansno plaćanje. Svi uglavnom znamo biti skeptici kada preko interneta kupujemo proizvode i usluge, te je jasno da se postavi ono čuveno "A ko meni garantuje da će mi usluga biti isporučena, nakon što izvršim uplatu?". Pre svega, Atika je registrovana firma, što se može lako proveriti na zvaničnim sajtovima državnih organa, i kao takva odgovara pred zakonom. Kao drugo, pre nego što se upustite u avanturu uplate, sa svega nekoliko kratkih internet pretraga možete pregledati iskustva zadovoljnih korisnika i njihove pozitivne recenzije.

Atika platforma - kutak gde živi vaša transformacija

Nakon obavljene transakcije momentalno možete pristupiti svom profilu na Atika platformi. Za mene, ovo je bilo posebno iznenađenje, jer zaista nisam očekivala tako dobro ogranizovan i detaljan sistem. Na vašem profilu prikazaće vam se nekoliko stranica među kojima su korisnički servis, sala za trening, zajednički zid, fitnes dnevnik i Atika TV.

Prva koju je potrebno posetiti jeste Korisnički servis, u kom se nalazi nekoliko kvadratića, a svaki od njih je zapravo privatan čet sa nekim od stručnjaka. Tako ćete ovde pronaći svog asistenta, blagajnika, fizioterapeuta, psihologa, trenera i nutricionis t u . Sa svakim od njih možete komunicirati tokom programa, a odgovore dobijate u najkraćem mogućem vremenskom roku. Takođe, oni će vam se i samostalno javljati u trenucima kada bude bilo vreme za promenu režima ili zadataka.

U stranici Sala za trening nalazi se video sa vašim vežbama. Treninzi se menjaju često, u zavisnosti od toga šta je trenutno cilj programa.

Zajednički zid odsek je u kom svi korisnici mogu da komuniciraju među sobom, razmenjuju iskustva, ideje, motivaciju, brige i sve ostalo što ih može lakše dovesti do zajedničkog cilja. Takođe, ovde se objavljuju i nagradni zadaci Atika tima, a ko postigne najbolje rezultate u njihovom obavljanju dobija za to i adekvatnu nagradu.

Fitnes Dnevnik je vaš lični deo u kom ćete redovno unositi svoje mere i kilažu, a time i pratiti vaš napredak prikazan u grafikonu. Verujte, ne postoji ništa što više motiviše od vizuelnog prikaza vašeg napretka.

I finalno, tu je Atika Tv, gde je kroz niz video sadržaja odgovoreno na najčešća pitanja o ishrani, dijetama, gubitku kilograma i vežbanju. Kul, zar ne?!

Da li da se pokrenem i uplovim u Atika avanturu?

Moj odgovor je - definitivno Da. Iako sam tek dve nedelje u programu, mogu reći da sam više nego zadovoljna. Izgubila sam tri kilograma, a ono što je još bolje - osećam neverovatan nalet energije. Ne želim previše da vam otkrirvam o mom putovanju, jer želim kompletnu priču da vam ispričam kada sve bude bilo gotovo. Ono čime sam do sada zadovoljna jesu brzi i vidljivi rezultati, posvećenost Atika tima, nesebična pomoć i to što zaista imam ogromnu motivaciju i podršku. Naravno, sve ovo je ogroman preduslov da bude što manje šanse da odustanem ili posustanem u ovom procesu.

Ako ste zaista spremni za promenu vašeg života, ovo je verovatno najbolja prilika da je započnete. I sama sam sklona pronalaženju dobrih izgovora i odlaganju neminovnog za "neko sutra ili sledeći ponedeljak", ali me je Atika sistem pokrenuo da lakše napravim taj rez i krenem u ostvarivanje cilja. A ultimativno to je dostizanje moje pre-trudničke kilaže! Biću zadovoljna ukoliko moje iskustvo bude motivacija barem jednoj od vas da napravi taj važan iskorak. Jer iako zaista sve jesmo lepe, pa i sa tim viškom kilograma, mnogo važnije je da zapravo budemo zdrave i srećne! A Atika nam pruža odličnu šansu da to i ostvarimo!

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar