ELF Eyebrow Kit
Lepota

ELF Eyebrow Kit- savršeni set za obrve

ELF set za obrve je jedini proizvod koji već mesecima koristim za popunjavanje obrva. Odlično definiše obrve i daje im prirodan izgled i boju.

Proizvodi za obrve su prvi na mojoj listi prioriteta kada je šminka u pitanju. I to ne zato sto ih volim, već zato što imam retke, tanke i svetle obrve. Baš zbog toga što mi njihova upotreba predstvalja obavezu nikada nisam uživala u njihovoj kupovini i isprobavanju, već odaberem neki od proizvoda koji mi odgovara za sređivanje obrva i držim se njega. Poslednjih par meseci koristim isključivo ELF set za obrve i oduševljena sam kako se pokazao u različitim situacijama poput letovanja na tropskim destinacijama i svakodnevih obaveza u kojima šminka treba da ostane na svom mestu i do 12 sati.

ELF Eyebrow kit sam kupila preko sajta IHerb i možete ga naći na linku klikom OVDE. Cena mu je 3$ što je odlično za proizvod koji koristim preko 6 meseci i jos mu se ne nazire kraj.

ELF set za popunjavanje obrva dolazi u maloj kartonskoj kutijici koja je specijalno dizajnirana da proizvod ne može da se polomi prilikom transporta. Sam proizvod je u pakovanju od crne mat plastike sa providnim prozorčićem kroz koji možete videti gel i senku. Pakovanje sadrži gel i senku za popunjavanje obrva, zatim malo ogledalce i duplu četkicu za nanošenje gela i senke.Ja sam odabrala boju medium, a dostupne su i boje light, dark i ash.

Na jednom kraju četkice je kosa četkica za nanošenje gela, dok je na drugom kraju četkica za blendanje senke. Sve u svemu nisam je upotrebljavala jer je suviše mala i jako komplikovana za koriščenje.

Pigmentisani gel za obrve je u tamno braon boji i služi za definisanje i oblikovanje obrva. Nije jako pigmentisan jer njegova funkcija nije popunjavanje već samo definicija. Gustina mu je srednja, prilično lako se nanosi i na obrvama deluje dosta prirodno.

Senka za obrve je boje kestena, nema narandzastog pigmenta i odličan je izbor za brinete i plavuše. Služi za dodavanje i fiksiranje boje obrva. Veoma se malo rasipa prilikom korišćenja, ali se sve jedno troši dosta sporije nego gel pa je to potpuno u redu.

 

Kako popuniti obrve uz pomoć ELF seta?

Pre svega se nanosi pigmentisani gel uz pomoć kose četkice za definisanje željenog oblika obrva. Nakon toga se nanosi senka uz pomoć četkice za blendanje da bi se boja gela i senke sjedinila i da bi se dobio prirodni izgled obrva.

Ovako sređene obrve ostaće na svom mestu tokom celog dana.

Novitet u IHerb-u je da se sad sve pošiljke mogu pratiti. Ukoliko prvi put kupujete preko njih možete iskoristiti moj kod VRP538 i na taj način ostvariti popust od 5 - 10 $ u zavisnosti od veličine porudzbine.

 

Koji proizvod vi koristite za popunjavanje obrva?

Ukoliko već niste lajkujte facebook stranu klikom OVDE i uvek budite u toku sa novim postovima.

Slični postovi

1 komentar

 • Tatjana Werockfashion
  16.09.2015 21:03
  Vec godinama za obrvi koristim olovku i nikako da se odlucim da probam nesto ovako i volim da procitam preporuke na tu temu :-) !
  • Oboji život
   16.09.2015 21:34
   Drago mi je kad mogu da preporučim neki proizvod od srca. I ja sam ranije koristila olovke, ali sam prešla na setove jer obrve izgledaju dosta prirodnije. Šteta što ELF-a nema kod nas, ali na IHerb-u ima još zanimljivih proizvoda pa svakako vredi poručiti nekad od njih :-)

Postavite komentar