Essence volume stylist curl & hold maskara
Lepota

ESSENCE VOLUME STYLIST 18H CURL & HOLD MASKARA

Brend Essence novom Curl & Hold maskarom nastavlja trend proizvodnje kvalitetnih i povoljnih maskara, a u današnjem postu pročitajte zašto sam zavolela baš ovu iz Volume Stylist kolekcije.

Na blogu ste imali prilike da čitate o mojoj omiljenoj Essence I Love Exteme Crazy Volume maskari, i do današnjeg dana ona je jedan od mojih definitivnih favorita kada su proizvodi za ulepšavanje u pitanju. Ipak, na tržištu se nedavno pojavila i nova Essence Volume Stylist Curl & Hold mascara, ozbiljno preteći da je svojim kvalitetom i efikasnošću skine sa trona. Naime, radi se o maskari veselog dizajna, sa efikasnom četkicom i mikro stilizujućim voskom. Proizvođač obećava volumen i uvijenost tokom 18h, a šta zapravo dobijate pročitajte u narednim redovima.

 

 

Da počnemo od simpatičnog dizajna koji je karakterističan za Essence proizvode, a ovog puta veoma podseća na Benefit Roller Lash maskaru. Oduvek sam zaljubljena u proizvode veselog dizajna, te i ovog puta moram da priznam da me je to privuklo i ovoj maskari. Donji deo ambalaže je u predivnoj “prljavo roze” boji, dok je poklopac crn i sa interesantnim dezenom. Informacije su ispisane crnom bojom koja se tokom korišćenja nije ogulila. Na ambalaži je istaknuto da sadrži standardnih 12 ml proizvoda, čiji je rok trajanja 6 meseci od otvaranja. Maskaru možete pronaći u našim drogerijama, a cena joj je oko 420 dinara.

 

 

Inovacija kod Curl & Hold maskare je četkica u obliku vesla, što podrazumeva da su sintetička vlakna u jednom delu duža, a u drugom kraća. Naravno, ideja je da se kraća vlakna koriste za nanošenje proizvoda uz koren dlake, dok se dužim vlaknima maskara aplikuje na vrhove trepavica. Sama četkica je srednje veličine i lepo raspoređuje maskaru po trepavicama.

Proizvod je srednje guste teksture, nije previše vlažan i suši se prilično brzo. Vremenom se sušenje na trepavicama ubrzava, te je potrebno drugi sloj naneti u kratkom roku. Lično, najviše volim takve maskare, jer mi odgovara da je nanesem što pre, bez mnogo čekanja da se osuši između dva sloja.

 

 

S obzirom da imam duge trepavice, ali spuštene na dole, najviše sam očekivala od njenog efekta uvijanja. Međutim, ispostavilo se da, osim što podiže trepavice i drži ih takvim tokom celog dana, ova maskara obezbeđuje i fantastičan volumen i produžavanje trepavica. Naneta u jednom sloju već pravi ozbiljniju razliku – trepavice su guste, duge i izvijene, dok drugi sloj daje dramatični izgled veštačkih trepavica. Ipak, kako je samo grlo na ambalaži šire od četkice, potrebno je sa nje ukloniti višak proizvoda da ne biste završili slepljenih trepavica.

 

 

Pigmentacija Curl & Hold maskare je takođe njen veliki plus. Intenzivno crna koja ujednačeno boji trepavice i čini ih istaknutim i efektnim.

Veći deo dana ostaje na svom mestu. Dakle, ne kruni se i ne razmazuje. Ipak, ukoliko kao i ja imate masnije kapke desiće vam se da se maskara sa vrhova trepavica preslika na kožu. Ovo je moj standardni problem sa maskarama i rešavam ga tako što dobro fiksiram šminku na kapcima uz pomoć praškastih proizvoda.

 

 

Uklanjam je uz pomoć dvofaznog sredstva, tako što njime natopim komadić vate, prislonim ga na oko par sekundi i samo prevučem nežnim pokretom na dole. Kako je dosta postojana potrebno je ovaj postupak ponoviti još jednom da biste uklonili i poslednji trag maskare sa trepavica.

 

 

A da li ste vi probale nove Essence maskare?

Kakvi su vaši utisci?

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar