Golden Rose paleta
Lepota

Golden Rose Paleta | Recenzija | City Style Palette 01 Warm Nude

Golden Rose paleta iz kolekcije City Style je sve što vam je potrebno u vašoj kozmetičkoj torbici.

Golden Rose paleta, o kojoj se dosta govorilo prošle godine, osvojila je i moje srce, pa reših da vam prenesem utiske i sve razloge zbog kojih vam ona (ne)treba.

Iako volim na drugima da vidim šminku jarkih boja, ipak se najčešće odlučujem da koristim nude palete i mirnije nijanse senki. Jednostavno, to je neka moja zona komfora iz koje retko kada izlazim. Ipak, iako su boje koje biram svedene, sa njima takođe može da se dobije potpuno glamurozan i ekstravagantan izgled.

Baš zato sam se izuzetno odabrala kada je do mene stigla ova Golden Rose paleta, označena kao Warm Nude, što samo po sebi govori o kojim nijansama je reč. Dolazi iz kolekcije City Style u okviru koje se nalazi i Golden Rose paleta pod nazivom 02 Smokey.

Warm Nude paletu koristim već neko vreme i sada mogu da vam zaista prenesem sve svoje utiske.

Kako izgleda City Style Golden Rose paleta?

Ova Golden Rose paleta dolazi u karakterističnoj plastičnoj ambalaži, koja se često viđa kod većine proizvođača dekorativne kozmetike. Obmotana je zaštitnom providnom folijom, koja garantuje da niko pre vas nije otvarao paletu.

Verovatno jedina mana koju ima ova Golden rose paleta jeste činjenica da pakovanje nije opremljeno adekvatnim ogledalom. Da jeste, ovo bi bio zaista gotovo jedini proizvod za šminkanje koji vam je potreban na putovanju.

 

 

Koje proizvode poseduje City Style Golden Rose paleta?

U obe verzije ove Golden Rose palete nalaze se isti proizvodi.

U pitanju su:

 • Bonzer

 • Rumenilo

 • Hajlajter

 • Senke u 9 različitih mat, sedefastih i svetlucavih nijansi

Koje su osobine proizvoda u okviru City Style Golden Rose palete?

Svi proizvodi koje sadrži Golden rose paleta su izuzetno mekani i prijatni, ali ne toliko da se prilikom aplikacije razlete na sve strane. Da, postoji malo rasipanja, ali ništa strašno. Daju popriličan intenzitet boje, naročito ukoliko se nanesu uz pomoć vlažne četkice. Tada sjajnije nijanse koje sadrži paleta posebno dođu do izražaja.

 

 

Nijanse proizvoda u okviru Warm Nude Golden Rose palete?

Kao što sam već pomenula, ova Golden Rose paleta poseduje deo u kom se nalaze bronzer, rumenilo i hajlajter. Svaki od ovih proizvoda poprilično je kvalitetan i upotrebljiv. Bronzer je svilenkast sa toplijom nijansom i preporučujem ga za toplije dane, kada je ten blago osunčan. Rumenilo iz palete ima predivnu rozikasto koralnu boju, koja savršeno pristaje svima, bez obzira na boju kose. Hajlajter je u klasičnoj boji šampanjca i nema vidljivi gliter, već se samo blage svetlucave čestice.

Golden Rose paleta sadrži i senke u čak 9 neutralnih, zemljanih tonova i to:

 • Mat senku boje slonovače, kao osnova za senke i ujednačavanje boje kapka

 • Rozikasa senka, puna krupnog glitera

 • Mat tamnija braon. U paleti izgleda dosta toplo, ali postaje hladnija kada se nanese na kapak

 • Mat hladnija taupe nijansa senke

 • Mat senka boja cigle

 • Sedefasta hladnije braon nijansa senke

 • Klasična zlatna sedefasto - metalik

 • Klasična bakarna metalik

 • Blago sedefasta senka u veoma tamno braon boji

 

Gde se može kupiti Golden rose paleta?

Svi Golden Rose proizvodi dostupni su vam u Lilly drogerijama ili u Golden Rose Beauty Shop -ovima. Kako piše na sajtu, web shop je izradi, pa se nadam da ćemo uskoro moći da proizvode poručujemo i online.

Golden Rose paleta cena

Obe Golden Rose City Style palete dostupne su po ceni od 1249 dinara. Ovo je zaista dobra ponuda za mutifunkcionalni proizvod koji može zadovoljiti sve vaše potrebe, kako za dnevnu i noćnu šminku, tako i za šminku na kraćim ili dužim putovanjima.

* U prilogu pogledajte svočeve svih proizvoda iz Golden Rose City Style Warm Nude palete.

Da li ste već probale ovu paletu?

Kakva su vaša iskustva?

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar