Nova godina
Lepota

Kako se pripremiti za doček Nove godine – kratki saveti

Iako nam se do pre nekoliko dana činilo kao da Nova godina nije ni na vidiku, prve pahulje snega prekrile su grad i odmah su se u vazduhu osetile romantične vibracije i ta praznična energija. Snežne padavine i hladno vreme gotovo da pozivaju na to da momentalno okitite svoju novogodišnju jelku, počnete sa pakovanjem poklona i krenete u šoping haljine za najluđu noć.

Do sada ste se zasigurno odlučile da li doček treba da provedete u kafani ili klubu, ali se potrudite da budete brze i da na vreme rezervišete svoje mesto. Ukoliko niste isplanirale putovanje u inostranstvo, a zanima vas gde je najbolje da se dočeka Nova godina Beograd je pravo mesto, budite sigurne u to.

Kada ste rešile problem lokala, ostaje vam još svega nekoliko, uslovno rečeno, sitnijih priprema. Za vas sam pripremili spisak najvažnijih stvari koje su svakoj dami potrebne za novogodišnju noć, kao i kratko uputstvo kako da ih što lakše odaberete.

 

Elegantna haljina

Kao što već znate, što se haljine tiče, za Novu godinu sve je dozvoljeno. Naravno, garderoba treba da bude otmena, izazovna i svečana, ali na vama je da odaberete da li ste za dugu ili kratku haljinu. Takođe, i materijal je stvar izbora, pa se možete odlučiti za elegantnije tkanine u crvenoj boji, ili za one jednostavnije u klasično crnoj. Ipak, poslednjih godina pravi hit su uzane haljine sa štrasom, cirkonima i drugim šljaštećim elementima, a ukoliko ponesete jednu od njih zasigurno ćete biti zvezda večeri. Ovakve haljine postale su veoma popularne i u regularnim noćnim izlascima, pa u kafanama redovno možete viđati devojke tako obučene. Jedna od njih je i kafana Tarapana , gde svakog vikenda barem jedna dama zasija u ovako odvažnoj kreaciji.

 

Svetlucava šminka

Kako smo već utvrdili - ovo je noć u kojoj se sve sme, pa je za nju rezervisana i smela šminka. Dakle, sve vrste glitera i šljokica dolaze u obzir, kako na očima, tako i na obrazima i usnama. Poželjno je da koristite svetlucave senke, ali ne preterujte, već ih samo nanesite na unutrašnji ugao i središnji deo oka. Dozvoljen je i moćni hajlajter sa puno sitnog šimera, i to u simboličnoj boji šampanjca. Kad su usne u pitanju, možete se odlučiti za sjaj sa dosta iluminirajućih čestica, ili pak za klasični crveni ruž – simbol novogodišnje noći. Sve popularniji su i karmini mat finiša, pa za doček možete odabrati neki u boji vina ili tamnije purpurnim nijansama.

 

Odvažni nakit

Trenutno su u trendu predimenzionirani komadi nakita, pa ne vidimo zašto bi taj modni detalj preskočili za Novu godinu. Ipak, odvažnu ogrlicu ili naušnice birajte samo uz svedeniju garderobu, jer uz haljinu sa dosta detalja mogu izgledati čak i kičasto. 

 

Senzualni parfem

Davati preporuku za parfem je više nego suvišno, jer je njegov izbor potpuno individualna stvar koja zavisi od ličnih afiniteta svake dame. Ipak, mogu predložiti da za doček Nove godine odaberete neke toplije i začinske note koji priliče zimskom godišnjem dobu. Ako se odlučite sa senzualnije mirise takođe nećete pogrešiti – zavodljiva aroma jasmina ili mošusa učiniće da budete primećeni, a momci vam neće moći odoleti.

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar