Kaviar Gauche For Catrice Highlighter
Lepota

Kaviar Gauche For Catrice Highlighter

Limitirana kolekcija Kaviar Gauche for Catrice inspirisana najlepšim danom u životu jedne žene donosi pravi biser medju hajlajterima.

Prilikom letnjih proputovanja opet sam bila u prilici da se susretnem sa fenomenalnom Catrice kozmetikom, ovog puta u Makedoniji. Kao i uvek nervozno sam stajala ispred njihovog stalka sa željom da kući ponesem bukvalno sve proizvode. Ipak, nadljudskom koncentracijom odabrala sam najzanimljivije proizvode o kojima će biti reči u nekim budućim postovima. Ovom prilikom imam želju da napišem par rečenica o proizvodu koji me najviše oduševio i čija recenzija je neophodna baš u ovom trenutku, jer se radi o limitiranoj kolekciji koja se neće dugo zadržavati na policama.

 

 

Sama kolekcija uradjena je u saradnji sa modnom markom Kaviar Gauche koja je poznata po svojim venčanicama. E, sad, o modi znam premalo, ali šminku poznajem bolje, pa ću preći na to šta se lepo razvilo iz ove saradnje. Naravno, cela kolekcija je inspirisana “ najlepšim danom ” , dominiraju pastelne boje, kao i romantična i elegantna ambalaža. Pored ovog hajlajtera tu je i jedna paleta senki za oči, nekoliko lakova za nokte i sjajeva za usne.

 

 

Koliko god ih imala, uvek mi je premalo hajlajtera i nikad ne mogu odoleti njihovoj kupovini. Ovog puta privukla me je njihova elegantna ambalaža, kao i isprobavanje testera koji je potvrdio da se radi o proizvodu koji na koži ostavlja suptilan sjaj fenomenalnog mirisa.

 

 

Na sajtu su opisali proizvod kao perlice u nude i pastelnim nijansama sa pigmentima koji reflektuju svetlost i daju besprekoran sjaj. Iako su proizvod nazvali Blurring Powder Pearls, jasno je da se radi o hajlajteru u perlicama.

 

 

Iz mog ugla Catrice Blurring Powder Pearls dolaze u jednostavnoj, ali elegantnoj ambalaži izradjenoj od pastike, sa providnim kontejnerom i poklopcem u beloj boji sa diskretnim zlatnim cvetovima. Cena od 610 dinara je i više nego povoljna s obzirom da bih ga po kvalitetu mogla uporediti i sa nekim daleko skupljim proizvodima, ali i zbog činjenice da se proizvodi u perlicama koje se veoma sporo troše. Pakovanje sadrži 25 gr proizvoda, a rok trajanja mu je 24 meseca od otvaranja.

 

 

Miris mu je fenomenalan, slatkast, kao porcija omiljanih kolačića sa vanilom. Iako mirisi u kozmetičkim preparatima nisu najpoželjniji zbog alergija koje mogu da izazovu, ja uvek “ padam “ na proizvode koji lepo mirišu.

 

 

Same perlice daju divan srebrnkast sjaj koji se često upoređuje sa sjajem mesečeve svetlosti na koži. Iako su perlice bele i roze, na koži ne ostavljaju trag u boji već samo taj srebrni sjaj. Intenzitet, naravno, zavisi od četkice sa kojom proizvod nanosite. Na ovaj način možete “dozirati” količinu sjaja koji želite na svom licu. Za svakodnevni diskretni sjaj neophodan je jedan blagi dodir neke rastresite četkice,ali ukoliko želite intenzivan sjaj i to možete postići nekom gušćom četkicom u više slojeva.

Dake, lako se nadogradjuje i blenda, pa mi je ovaj proizvod momentalno postao favorit kako za dnevnu tako i za večernju šminku. Ne sadrži krupni gliter, ali ima sasvim dovoljno shimerastog sjaja. Ipak, preporučujem ga prvenstveno devojkama sa svetlom kožom, jer ne znam kako bi se pokazao na tamnijoj koži.

Odličan je za isticanje delova lica gde bi sunce prirodno osvetlilo kožu poput vrha jagodica, vrha nosa, ispod i iznad obrva, kao i iznad usana. Takodje se može koristiti i kao diskretna senka na kapcima, kao i za sjaj u unutrašnjem uglu oka. Meni najvažnija činjenica je, svakako, to da nije brašnast na licu, već samo ostavlja divan sjaj. Naravno, treba ga izbegavati ukoliko imate proširene pore , jer će ih samo istaći. Dosta je postojan i ostaje na licu tokom celog dana.

 

 

Ovog puta na fotografijama imam i gosta koji uporno želi da se pojavi na blogu, pa mu ovom prilikom ispunjavam želju :-)

Dakle, ukoliko ste u prilici da posetite neku od susednih zemalja nikako ne propustite da nabavite ovaj fantastični proizvod vrhunskog kvaliteta, elegantne ambalaže i po pristupačnoj ceni.

 

Da li mi možete preporučiti svoj omijeni Catrice proizvod ?

 

Nove postove možete redovno pratiti na mojoj facebook strani ovde 

Slični postovi

3 komentara

 • Pudrijera
  27.08.2015 00:38
  Nisam znala da je cena tako niska. Steta sto nema kod nas ovog mesecevog svetla. :)
  • Oboji život
   27.08.2015 09:56
   Da, cena je preniska s obzirom na privatnu mesečinu, količinu proizvoda i divnu amabalažu koja će se kasnije zadržati kao kutijica za minđuše :-)
 • Amila
  22.08.2015 18:36
  Fotografije su ti prelijepe,a hajlajter svojim izgledom kupuje nas :)
  • Oboji život
   23.08.2015 10:11
   Hvala ti puno:-) Samo kad bi mogla da vidiš kako je izgledalo to slikanje sa ovom dosadom koja neće da ode iz kadra :-D A hajlajter je predobar, ne treba da se propusti dok je dostupan :-)
 • Dunja
  22.08.2015 10:27
  Blog ti ima predivan izgled i divne fotografije. jako mi je žao što u Srbiji nismo u mogućnosti da probamo Catrice proizvode, ali možda će se to promeniti. Lep post. rnPozdrav!!!
  • Oboji život
   22.08.2015 12:07
   Draga Dunja, hvala na lepim rečima, stvarno mi puno znače :-) I mene duša boli što nam nije dostupan Catrice, ima toliko stvari koje bih redovno kupovala od njih. Mada, kad bude stigao u Srbiju, onda ću verovatno kukati što sve pare ostavljam tamo :-D

Postavite komentar