multiactiv kozmetika
Lepota

KREMA PROTIV PODOČNJAKA - MULTIACTIV KOZMETIKA

Nemasna, brzoupijajuća krema za negu okoloočne regije i ublažavanje znakova umora.

U letnjem periodu za negu kože oko očiju biram isključivo nemasne brzoupijajuće kreme. Kako temperature rastu, tako počinju da mi smetaju teže kreme bogate biljnim uljima, te se radije okrećem laganijim proizvodima. Nemasne kreme takođe fino neguju okoloočnu regiju, a pritom ne stvaraju osećaj težine i pojačanog znojenja. Ovog leta moj izbor bila je Multiactiv krema protiv podočnjaka, koja osim što je namenjena nezi kože i prevenciji nastanka bora, deluje i na ublažavanje znakova umora.

Multiactiv krema protiv podočnjaka upakovana je u kartonsku kutiju, sa otvorom kroz koji se vidi sam proizvod. Ambalaža je u vidu tube koja sadrži 15ml proizvoda. Otvor na vrhu tube je minimalnog promera, te pogodan za lako doziranje kreme. Rok trajanja je 12 meseci od otvaranja, što je sasvim dovoljno da iskoristite kremu do kraja. Cena kreme je 525 dinara, a na ovom linku možete pronaći sva prodajna mesta Multiactiv proizvoda.

 

 

Sama krema protiv podočnjaka je potpuno lagane kremaste teksture. Lepo klizi po koži i upija se momentalno. Svilenkasti film koji ostavlja gotovo da je neosetan pod prstima. Nije lepljiv, mastan i ne stvara osećaj težine. Primeti se samo da je koža zaglađena i svilenkasta na dodir. Lako se razmazuje i veoma mala količina proizvoda dovoljna je za nanošenje na gornji i donji kapak.

 

 

Upravo zbog njene nemasne, brzoupijajuće formulacije, Multiactiv okoloočna krema pokazala se veoma dobro za pripremu kože pre nanošenja korektora. Koža u regiji oko oka mi se izuzetno masti, što je dobro, jer prirodna ulja i voskovi podmazuju površinu kože i na taj način sprečavaju nastanak brazda i bora. Ipak, kod ovakvog tipa kože teško je odabrati specifičnu kremu za dan- koja fino hidrira i štiti, a ne ostavlja mastan film koji ometa nanošenje šminke. 

 

 

Iako sam pošteđena ranog nastanka bora, tamni podočnjaci me nisu zaobišli. Specifična boja koža u okoloočnoj regiji je nešto što imam oduvek, faktor nastanka je genetska predispozicija i za to nema nikakvog leka sem dobrog korektora za prikrivanje. Međutim, kada sam umorna, ovaj problem se dodatno pogoršava. Tada koža ispod oka postaje otečena, stvaraju se kesice, a boja postaje tamnije ljubičasta. Za ublažavanje ove vrste promena zaduženi su fini sastojci Multiactiv kreme - ekstrakti ginka i arnike, poznati po tome što deluju umirujuće i smanjuju nadutost. Naneta na kožu stvara prijatan osećaj hlađenja, koji momentalno umiruje i olakšava “težinu” u ovoj regiji. Ovom efektu doprinose alantoin i ekstrakt aloje. Alantoin stimuliše proliferciju (umnožavanje) ćelija, dok oba sastojka udruženo hidriraju, umiruju i smanjuju iritaciju kože.

 

 

Kremu protiv podočnjaka nanosim blagim masažnim pokretima, kojim dodatno ubrzavam limfnu drenažu i izbacivanje viška nakupljene tečnosti u tkivu. Koristim je svako jutro i veče, kao i neposredno pred aplikaciju šminke na regiju oko oka. U letnjem periodu je posebno zahvalna za korišćenje, jer ne masti kožu i ne stvara težak film koji pojačava njeno znojenje.

 

Da li ste već probale neki proizvod brenda Multiactiv?

Kakvi su vaši utisci?

 

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar