maybelline eyeliner
Lepota

MAYBELLINE MASTER GRAPHIC - AJLAJNER U OBLIKU FLOMASTERA

U današnjem postu vas očekuje recenzija Maybelline ajlajnera u obliku flomastera, savršenog za deblje nanošenje u pinap stilu, ili diskretnije, uz samu liniju trepavica. Jednostavnost, praktičnost i razumna cena učinili su ga mojim favoritom.

Ajlajneri i hajlajteri su definitivno moji omiljeni proizvodi. Koristim ih svakodnevno i uvek volim da isprobam nove i drugačije, bez obzira što sam bila zadovoljna sa predhodnim. Ovog puta u okviru noviteta iz Maybellin-a pojavio se i ajlajner u obliku flomastera sa koso sečenim vrhom. Kupovina je bila neizbežna, jer se činio savršeno lak za rukovanje. Nisam pogrešila...

Na sajtu je opisan kao tečni ajalajner za debele linije sa oštrom ivicom. Preporuka je da se koristi pljosnata strana za debelu liniju i oštar vrh za ivice.

Ovaj Maybelline ajlajner dolazi u obliku crnog plastičnog flomastera sa ispisanim belim slovima. Ima zaštitnu kapicu koja sprečava sušenje proizvoda. Na pakovanju nije istaknuto koju količinu sadrži, a rok trajanja mu je 6 meseci od otvaranja. Cena mu je oko 730 dinara, što je odlično, jer recimo, cena Loreal flomastera prelazi 1000 dinara. Kupila sam ga u DM-u, a nisam sigurna da li je stigao i na ostala prodajna mesta.

Vrh kojim se nanosi ajlajner je poput flomastera, čvrst je i koso je sečen pa možete da odaberete na koji način želite da ga nanesete. Dakle, kao njegovu najveću prednost izdvajam mogućnost da ga koristite za deblje nanošenje u pinap stilu, ili ipak diskretnije uz samu liniju trepavica. Obe varijante se postižu lako, samo prilikom nanošenja odaberete deo aplikatora kojim ćete ga naneti. Celu sečenu površinu za deblje, ili sam vrh za tanje linije. Takođe, zbog specifičnog oblika zgodan je i za određivanje smernica za izvlačenje samog “repa” ajlajnera.

Volim da ajlajner u spoljašnjem uglu oka nanesem debelo i ovo je jedini ajlajner s kojim to mogu da izvedem u jednom potezu. Uglavnom, sa ostalim proizvodima to izgleda tako što moram da nadograđujem jednu liniju iznad druge, što nekad zna da se zakomplikuje ukoliko se ajlajner brzo suši.

Pigmentacija mu je solidna i nadogradiva. Ostavlja blago sjajnu završnicu, odnosno nije mat. Po meni savršena sredina, što mi daje prostora da ga nosim i preko dana, ali i za noćne varijante.

Tečan je, ali se veoma se brzo suši, pa nećete morati da čekate čitavu večnost isred ogledala pazeći da sve ostane na svom mestu. Iako je tako, ne postaje suviše suv, ne kruni se i ne razmazuje tokom dana.

I, za kraj, jedna slika na kojoj možete videti kako izgleda na očima prelepe Ane.

 

Dakle, odličan ajlajner za iscrtavanje debele, ali i tanke linije. Ostaje na svom mestu tokom celog dana bez razmazivanja i bez preslikavanja. Odličan je za sve početnice koje vežbaju pravilno nanošenje ajlajnera, ali i neizostavan za one uvežbane koje žele da nanošenje ajlajnera traje što kraće. Čvrst vrh sprečava pomeranje tokom aplikacije i čini da nanošenje ajlajnera postane najjednostavnija stvar na svetu.

 

Koji je vaš omiljeni ajlajner?

 

Slični postovi

2 komentara

 • Tamara
  14.11.2015 11:03
  Ovo jedefinitivno MUST HAVE! Odlicno izgleda, baš bih volela da ga isprobam! P.S. Predivna siiI!
  • Oboji život
   14.11.2015 12:59
   Da, imaš sve moje preporuke za ovaj flomaster :-D Hvala ti puno, ali nažalost na slici nisam ja. Mada, rado bih se menjala za njene godine i njenu lepotu <3
 • My Beauty Column
  13.11.2015 21:54
  Dugo nisam koristila flomaster ajlajnere, od kako su se pojavili oni u gel formi, uglavnom kupujem njih. Razlog, u većini slučajeva izvlačim tanku liniju :D Trenutni favorit je Loreal gel intenza :)
  • Oboji život
   14.11.2015 12:57
   Slažem se, odličan ajlajner :-) Koristila sam ga pre ovog i trajao je čitavu večnost. Ja inače nisam baš oduševljena flomasterima, ali ovaj kao da je pravljen za mene zbog koso sečenog vrha.

Postavite komentar