Doris Miloševic
Lepota

ŠMINKANJE KAO PROFESIJA I ZABAVA: INTERVJU SA DORIS MILOŠEVIĆ, PROFESIONALNOM ŠMINKERKOM I KRALJICOM DUBSMASHA

Doris Milošević – žena sa sto lica. Kao profesionalna glumica i šminkerka odlučila je da udruži svoja dva talenta i da na originalni način, uz pomoc dubsmash aplikacije, predstavi brojne poznate ličnosti.

Doris Milošević živi u Beogradu, diplomirana je glumica i profesionalno se bavi šminkanjem. U poslednje vreme poznata je po svojim prezabavnim imitacijama na dubsmashu – aplikaciji koja nudi pravljenje snimaka na kojima otvarate usta uz najpoznatije replike poznatih ličnosti, filmova, pesama. Doris je ove imitacije upotpunila i sa svojim izvanrednim umećem šminkanja, kao i adekvatnim perikama, asesoarima i odevnim predmetima.

Njene dubsmash radove možete ispratiti na njenom zvaničnom instagram nalogu (OVDE). Tu se potrudila da na kreativan način predstavi poznate ličnosti poput Jelene Karleuše, Maje Nikolić, Zorice Brunclik, a rezultat je toliko zabavan i autentičan da se broj njehin pratilaca i pregleda na društvenim mrežama svakodnevno povećava vrtoglavom brzinom. Osim što se bavi šminkanjem, Doris se sećate i kao Popajeve Olive, kojoj je pozajmila glas, ili kao glumice u filmovima “Kao rani mraz” i “Mali budo”.

A kada ne snima imitacije, filmove i reklame, Doris je veoma uspešna profesionalna šminkerka. Njene radove možete pogledati na njenom zvaničnom sajtu (OVDE) ili facebook stranici (OVDE), a nekoliko njenih najdražih radova je podelila i sa nama.

Imala sam tu čast da Doris bude moj gost u današnjem postu i da od nje dobijem odgovore na par pitanja vezanih za šminku, šminkanje i dubsmash imitacije.

 

Obzirom da si studirala glumu, kako se javila želja da se profesionalno baviš šminkanjem?

Šminkanje je oduvek bilo jedan od mojih hobija. Dugo sam se neobavezno time bavila, pratila trendove i dopunjavala svoj makeup asortiman, dok nisam definitivno odlučila da se time ozbiljno i profesionalno pozabavim. Mnogo sam uložila u svoj rad i svaki trud se isplatio. Danas me raduju lepe preporuke i zadovoljni klijenti.

 

 

Koje brendove najčešće koristiš na sebi i svojim klijentima?

Koristim veoma širok spektar makeup brendova, jer smatram da svaka bolja kozmetička kuća ima nešto dobro da ponudi. Ne volim da se vezujem za samo jedan brend i ne smatram da cena obavezno diktira kvalitet. Pored ostalog,najviše koristim šminku marke Vichy, Revlon, Nyx, Urban Decay, MAC i Bourjouis.

 

 

Kada je šminka u pitanju, koja su tvoja top 3 proizvoda?

"MAC" Soft&Gentle highlighter, "Bourjouis" 123 CC krema i "Too Faced" - Choco Bar paleta senki.

 

 

Kako si došla na ideju da snimaš dubsmash imitacije? Gde nabavljaš rekvizite i koliko ti vremena to oduzima?

Bila sam impresionirana otkrićem Dubsmash aplikacije.Kao glumica i šminker u tome sam videla pravi izazov. Mislila sam da mi imitacije nisu jača strana, medjutim, vremenom sam se oslobodila, ljudi su počeli vrlo pozitivno da reaguju na ono što radim i odlučila sam da nastavim da ih zasmejavam novim snimcima.

 

 

Koje poznate ličnosti je najlakše, a koje najteže imitirati?

Meni lično je najteže imitirati ljude sa kojima imam nešto zajedničko ili koji su mi slični. Uvek je lakše imitirati one koji su po svemu dijametralno suprotni od vas samih. :)

 

Ukoliko već niste, lajkujte facebook stranicu Oboji Život klikom OVDE i uvek budite u toku sa novim postovima.

 

Slični postovi

0 komentara

Postavite komentar