Golden Rose Matte Lipstick Crayon
Recenzija

Golden Rose Matte Lipstick Crayon 28 - Recenzija

Savršena boja, odličan kvalitet i niska cena razlozi su zašto je upravo Golden Rose Matte Lipstick Crayon u nijansi 28 moj omiljeni ruž za sve prilike.

Ako bih trebala da izdvojim nijansu karmina svog života, onda bi to definitivno bila ova! Karmin koji iznova kupujem i najčešće koristim jeste upravo Golden Rose Matte Lipstick Crayon . I to, što zbog ove savršene nijanse koja mi najviše odgovara, što zbog samog kvaliteta ruža.

Golden Rose Matte Lipstick Crayon 28 - Savršena nude nijansa

Boja označena brojem 28 je upravo ona nude koja najviše pristaje mom licu. Nema toplih tonova, koji mi ne odgovaraju i ne vuče na braon, već ima rozikasti ton. Baš ono što svaka nežna plavuša ili brineta može da poželi. Golden Rose mat krejon tu je da ublaži svaki jači večernji makeup, ali i kao savršena nijansa za svakodnevne aktivnosti, poput odlaska na posao. Veoma je suptilan i ne ističe se na licu, i po meni, ovo je upravo najneutralnija nude nijansa koja može da postoji.

 

A kakvog je kvaliteta Golden Rose mat krejon?

Kao što sam rekla, nije samo nijansa ono zbog čega obožavan Golden Rose mat krejon. Moram svakako da spomenem da, iako je ima mat završnicu, ovaj krejon je kremast, lagan na usnama i ne pojačava njihovo isušivanje. S obzirom da je tako, ne spada u one koji odolevaju poljupcima i hrani, ali mu je trajnost dosta bolja u odnosu na klasične ruževe. Prednost u odnosu na tečne mat ruževe mu je i ta što u toku dana možete izvršiti popravku nanošenjem novog sloja, bez bojazni da će izgledati neuredno ili neravnomerno na usnama.

Golden Rose Matte Lipstick Crayon - Cena, izgled i korišćenje

Golden Rose Matte Lipstick Crayon dolazi u vidu debljeg krejona i traje večnost, čak iako ga koristite svakodnevno. Još jedan plus je i fantastična cena, koja iznosi nešto manje od 300 dinara.

Fun Fact: Kada istrošite vidljivi deo lipstika, olovku normalno možete zarezati rezačem. Ali, kao što sam nedavno saznala, možete skinuti i "kapicu" sa zadnjeg dela krejona i nekim predmetom pogurati ruž napred. I've Been Doing This All Wrong!!!

 

 

Presuda:

Dakle, ako već niste probale Golden Rose krejon, u bilo kojoj nijansi, vreme da to sad ispravite! Za veoma malo novca u prilici ste da kupite jedan zaista kvalitetan proizvod vredan pažnje. Boja ima pregršt i svakako sam sigurna da ćete pronaći neku po svom izboru. Svakako, svim nežnijim devojkama i ženama preporučujem da probaju nijansu broj 28, jer sam sigurna da se neće pokajati.

0 komentara

Postavite komentar