Ukoliko imate pitanje, predlog za saradnju, sugestiju ili kritiku, stojim vam na raspolaganju i odgovaram na vaše poruke.
 

Politika rada

Kozmetika je moja velika ljubav i moja profesija. Godinama radim u kozmetičkoj industriji i autor sam nekoliko rubrika u časopisima o nezi lepote. Iz tog razloga sam poželela da imam svoj kutak u kom ću objediniti sve ono što sam naučila i o čemu sam pisala tokom godina. Dekorativna kozmetika (šminka) je moj hobi, ali uvek strastveno pretim novitete i trendove.
 
Ovaj blog se bavi estetikom, kozmetologijom i dekorativnom kozmetikom, ali pored toga i svim lepim stvarima kojima bojimo život. Moj fokus je na stručnim tekstovima o kozmetologiji, a pored toga pišem i recenzije, gde iznosim subjektivni doživljaj o proizvodima. Svaka osoba je posebna i svako treba da se upozna sa svojim tipom kože i onim šta joj odgovara. Moje recenzije su zasnovane na mom ličnom doživljaju, što znači da ono što odgovara meni i mom tipu kože ne mora sigurno da odgovara i drugima.
 

Autorska prava

Svi tekstovi i većina fotografija na ovom blogu su autorski, ukoliko nije drugačije naglašeno. Ukoliko želite da preuzmete fotografije, tekst ili bilo koji deo sadržaja sa ovog bloga, molim vas da me prethodno kontaktirate. Sadržaj sa ovog bloga nije dozvoljeno preuzimati bez prethodne dozvole.
 

Saradnja/oglašavanje

Ukoliko ste raspoloženi za neki vid saradnje ili reklamiranje, molim vas da me kontaktirate putem maila ili kontakt forme koja se nalazi u nastavku stranice.
*molim vas da u komentarima ne pišete uvredljive poruke, poruke koje izazivaju na svađu, nasilje, rasizam, diskriminaciju ili netrpeljivost po bilo kojoj osnovi
 
 Marija

Najčitanije